Äckligt väder

Datum: 2013-12-14 - Tid: 15:19:00 - Kategori: Ridpass |
Nu har jag varit i stallet och ridit Fia! Vart ett kort pass idag igen då underlaget på ridbanan fortfarande var lite hårt, men det var inte knöligt iallafall så det gick bra att rida där endå. Faktiskt så har jag och Fia "hoppat" för första gången idag (bortsett från provridningen för några månader sen)! Vi skuttade över ett litet räcke på kanske 40 cm, och det kändes som om Fia tyckte det var superkul! Första gången vi hoppade över det så taggade hon verkligen till trots att det nästan är som en bom på marken haha, fast hon lugnade ner sig sen och kunde galoppera över lugnt.
 
Men hon var väldigt fin idag tycker jag, gick mycket bättre än igår. Hon lyssnade bättre på mig och kändes mjuk. Fast hon var också vääldigt pigg idag, flera gånger så brallade hon helt plötsligt iväg och hoppade runt haha. Men det är i och för sig lite kul ;)
 
Aja, kan iallafall berätta att mamma filmade några korta snuttar när jag red idag så dom ska ni få se snart! Första gången som jag lägger ut nån film på henne under tiden jag haft henne, för den enda filmen jag visat er är från provridningen.
Här är den från provridningen! Hindret ligger på 120 cm och det flyger Fia över som ingenting ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se