Önskelista

Datum: 2013-12-16 - Tid: 06:00:00 - Kategori: Allmänt |
Det är bara 8 dagar kvar till julafton nu ju, helt sjukt vad snabbt tiden går! Fast det är väldigt tråkigt att allt ska gå så fort hela tiden, jag älskar ju julen och alla dagar från första december så tiden får gärna sakta ner lite just nu haha ;) Julen måste nog vara den bästa dagen på hela året, tycker det är såå mysigt med allt som har med jul att göra - snö, julkalender, chokladkalender, julfilmer, julpynt, tända ljus, julgran, julklappar, julmat osv...
 
Men här kommer min önskelista för julen 2013, vet att tomten läser min blogg ;) I och för sig har jag redan fått världens bästa julklapp (Fia) som kostade några väldigt många tusenlappar så jag kan ju inte begära att jag ska få fler, men man kan ju alltid önska sig!
 
1. Magplatta då jag inte har någon. Den ska vara mörkbrun, Fia är supersnygg i det! Den på bilden är från Horze, men det finns även snygga magplattor på skarahastport.se, hooks.se och charlies.nu som är billigare.
2. Förbygel, också mörkbrun. Tycker Ancona förbygeln från Hööks är sjukt snygg, har kärat ner mig i saker med vit mönstersöm vilket den hade hehe
 
 
 3Nån tröja/topp till mig. Alltid kul med lite nytt i min egna garderob också och inte bara massa grejer till hästen haha.
 
4. Mobilskal, vill ha ett mobilskal som man fäller över skärmen och som man kan ha kort i! Nått sånthär typ, fast jag vill inte ha rosa tror jag:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se