Förlåt för dålig uppdatering :(

Datum: 2013-01-10 - Tid: 18:11:24 - Kategori: Ridpass |
Hej igen, kommer ni ihåg mig haha? Nej men jag har verkligen inte hunnit blogga sen imorse, har haft väldigt mycket att göra. Direkt efter att jag slutat skolan så tog jag bussen hem och bytte om lite snabbt, för att sedan jogga till stallet. Ja, jag vet att det är lite smågalet såhär på vintern när det är ishalt överallt men det gick ingen bra buss och jag orkade inte vänta. Det gick iallafall rätt bra, har inte joggat på evigheter men jag klarade hela vägen. Dock var det jättehalt här och där så fick springa väldigt långsamt och försiktigt, men det gjorde inget då det var väldigt tungt att springa i snön.
 
När jag kom till stallet tog jag först hem Eila som stått i sommarhagen hela dagen, skönt! Gjorde iordning henne lite snabbt och red sedan på ängen där det var någorlunda underlag faktiskt. Hade inga krav på Eila på själva arbetet idag utan jag galopperade bara av henne lite energi.
 
Cappi red jag också på ängen och han var superfin idag! Mjuk och stabil, lyhörd och pigg. Gjorde lite ökningar och minskningar och efter några gånger hade han ett jättebra tryck i både traven och galoppen. Trampade på med bakbenen och jobbade med ryggen, så himla kul att sitta på honom när han är sådär fin, det är som att flyga på moln ungefär!
 
Avslutade hans pass med lite galoppombyten vilket också gick mycket bra!

Kommentarer
Postat av: lovisa

hej, har du något tips, eller känner du någon som ska sälja sin d-ponny? :)

Svar: Nej tyvärr. Du får leta på hastnet.se, där finns det massor av hästannonser! :)
Joanna Backelin

2013-01-10 @ 19:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se