Gårdagen

Datum: 2013-01-07 - Tid: 08:40:08 - Kategori: Allmänt |
Hej på er! Vart ingen vidare uppdatering igår då jag glömt/inte hunnit fixa tidsinställda inlägg, men imorse fick ni bilderna när jag red Eila iallafall! Hoppas ni gillade dom :)
 
Jag tänkte iallafall berätta lite om gårdagen... På morgonen åkte jag ut till stallet och hjälpte Josse med att plocka ut hästarna i hagen. Red även Cappi och Eila, båda gick bra. Fast vi skrittade bara i stort sett då det var jättedåligt underlag överallt. Kollade även Cappis ben som stått lindat under natten och svullnaden var helt borta, så himla skönt! Nu får vi hoppas på att det inte kommer tillbaka, men för säkerhetens skull la jag på lite bomull med sårtvätt på och lindade ett par varv med en flex linda över. Flex-wrap'ar är verkligen superbra, nånting som alla borde ha tycker jag. Finns i hur många färger som helst vilket är väldigt roligt dessutom. Cappi har röda och blåa men önskar sig råsa också ;)
 
Click to enlarge
 
Efter att ha varit i stallet stressade jag hem, åt lunch och gjorde mig iordning sen åkte vi iväg till stan. Där träffade vi våra kusiner, Jonna och hennes mamma. Vi gick först runt och kollade lite i affärer, bl.a en sjuukt stor godisaffär, och gick sen på bio. Filmen vi såg var "En oväntad vänskap" och den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara! Skrattade väldigt mycket, kan tipsa er om att se den om ni inte redan gjort det :) När filmen var slut gick vi och åt på någon resturang där de hade jättegod mat.
 
Jag tycker iallafall att gårdagen blev riktigt lyckad, hade det väldigt kul! Nu ska jag fixa lite grejor, bl.a städa mitt rum. Usch, vaknade imorse med sminket kvar, oborstat och oflätat hår, kläder och kuddar över allt m.m... bläää...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se