Jag blir hemma ännu en dag

Datum: 2013-01-29 - Tid: 09:47:16 - Kategori: Allmänt |
Jag stannar hemma idag också, men jag känner mig faktiskt mycket bättre. Kunde ställa mig upp imorse utan att bli yr, vilket var väldigt skönt haha. Febern har sjunkit också, dock har jag fortfarande ont i huvudet så jag får fortsätta käka alvedon.
 
Hoppas jag kan gå tillbaka till skolan snart, jag hatar verkligen att hamna efter. Man missar mycket mer än vad man tror på några lektioner...
 
Nu tänkte jag lägga mig i sängen, vila lite och kolla på TV. Jag har kört barnfilms-maraton de dagar jag varit sjuk och kollat på bl.a Horton, Trassel, Ice Age, Mästerkatten i stövlar osv... Haha jag älskar verkligen barnfilmer!
Juste, ni kanske undrar lite om vad som händer med Cappi nu när jag är sjuk... Det är mamma som tar hand om honom. Hon gick en liten promenad med honom i förrigår, och han har gått i sommarhagen i två dagar där han kunnat motioera sig själv lite. Idag ska Becky få skritta ut på honom en kort liten sväng.
 
För övrigt tror jag att det är rätt bra med honom, men enligt mamma är han väldigt pigg vilket jag kan förstå. Åhh, jag som precis hade börjat sätta igång honom lite efter en vintervila... Jag skulle mer än gärna åka upp till stallet nu och rida, men då skulle jag bara bli värre sjuk igen ju :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se