Piggare än piggast

Datum: 2013-01-18 - Tid: 19:09:43 - Kategori: Ridpass |
Medan jag är trött som bara den blir Cappi bara piggare och piggare. Idag var han nästan lite små-galen, jädrar vad taggad han var! Vet inte om det beror på kylan eller något annat, men hans vintervila kan jag nog ta och glömma. Och försökt rida ner honom jättelänge nu, men han vägrar att lugna sig. Har därför bestämt att han inte skall få någon riktigt vintervila i år, utan istället får han bara jobbledigt. Jag kommer alltså rida som vanligt i alla gångarter men helt utan krav i 1-2 veckor.
 
Red honom iallafall i sommarhagen idag, och redan i stallet innan jag red var han lite hyper. Kollade runt och pillade  med allt. Han var absolut inte stressad, bara full av energi. När jag väl red var han grymt pigg, påvägen till sommarhagen skrittade han i 190 och trippade hela tiden, och när jag red i sommarhagen exploderade han så fort jag bara snuddade honom med skänkeln. Fick vara beredd i varje galoppfattning då han försökte sticka om jag inte tog tag i honom direkt.
 
Men annars rullade det på, jag fick jobba som satan för att hålla tempot nere men han fick galoppera av sig några varv iallafall. Hoppas han är lite lugnare imorgon, annars får vi gå ner med kraften ännu mer trots att han knappt äter någonting alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se