Skit också...

Datum: 2013-01-05 - Tid: 12:45:46 - Kategori: Andras hästar | Ridpass |
Idag var det minusgrader så nu har allting fryst på igen, usch vad trött jag blir. Enda stället där det går att rida lite försiktigt är i sommarhagen. Gräset där gör så att det inte blir lika hårt plus mindre halt. Men precis överallt förutom där är det stenhårt, svinhalt och jätteknöligt. Usch vad trött jag blir på detta... Jag red iallafall båda hästarna i sommarhagen, men kunde inte rida så länge eftersom att det var såpass hårt.
 
Cappi som jag började med var superfin! När jag skrittade fram kändes han lite stel och lyssnade inte så jättebra, men efter ett tag var han riktigt mjuk och lyhörd! Det är så himla skönt att jag kan rida honom nu utan att dö efter 5 minuter, han har blivit mycket "enklare" att rida. Klart att det fortfarande är jättesvårt, men jag kan precis alla knapparna på honom nu liksom... Kan inte riktigt förklara ;) Men han var som sagt superfin, tränade lite på att behålla formen i övergångar och det gick bra.
 
Eila gick också väldigt bra, började med att skritta väldigt länge och ställa igenom henne. Var väldigt noga med att trycka ut henne så fort hon gick minsta lilla inåt och hon lyssnade bra på det. I vänstervarvet var hon riktigt fin vissa stunder och hade en någorlunda stadig form, särskilt i skritten. I högervarvet hade hon lite svårare att lossna så det tog ett tag, men mot slutet trampade hon på bitvis där också. 
 
Gjorde nån skänkelvikning när jag tyckte att hon inte lyssnade men annars inget mer. Nöjd med henne också! Mamma följde faktiskt med och fotade när jag red henne så jag kan visa er lite bilder sen. Jag kom för ett tag sen på att jag inte har en enda bild när jag rider Eila så tänkte att det kunde vara kul!
 
Släppte även upp Cappi och Gino till sommarhagen idag igen, de vart inte lika överlyckliga som igår men glada blev det! Vi testade faktiskt att släppa in Xter till dom och det verkade kolugnt. Tror de skulle släppa upp Jäger senare också, hoppas det går bra. Men alla de fyra hästarna är väldigt snälla och inge bråkiga, så det känns bra. 
Bjuder er på en bild när jag red Jäger, visst är han fin? =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se