Träningsvärk

Datum: 2013-01-18 - Tid: 06:59:52 - Kategori: Allmänt |
Efter att ha ridit barbacka på Cappi tre dagar i rad + åkt skidor för första gången denna vinter (åkte dessutom i 5 timmar) så är jag helt slut i kroppen. Gör ont överallt haha, men jag antar att det är ett bra tecken ;)
 
Jag hade iallafall sjukt kul igår, åkte ju skidor med Frida och My då. Invigde även mina nya skidor som funkade super! Trodde det skulle vara jättesvårt att åka på dom då dom är ca en halvmeter längre än mina gamla, men jag ramlade faktiskt bara 1 gång. Men vi hade som sagt jättekul, åkte massor och gjorde lite halvgalna grejer.
 
Och idag är det en ny dag, inte vilken dag som helst utan freeeedaaag! Ska bli jätteskönt med helg, jag behöver verkligen en morgon att sova ut på nu för de senaste dagarna denna vecka har jag knappt hört när larmet ringer. Kommer hur som helst att börja skolan 8.30 och sluta 15.30, och på den sista lektionen måste vi åka iväg och åka skridskor. Usch, vill inte alls. Vi har redan gjort det två gånger så jag fattar inte varför, men det finns inget att göra åt det. Så skridskor blir det iallafall, härligt. Kommer antagligen komma hem lite senare därför att de tar lite längre tid att åka från skridskohallen med buss.
 
Nu måste jag sluta i vanlig ordning, tiden rinner iväg. Tjingeling ♥
 

Kommentarer
Postat av: IIDZ.horses and photo.♥

så fin bild! c:

2013-01-19 @ 12:20:31
URL: http://prinsesc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se