Två roliga minnen

Datum: 2013-01-08 - Tid: 09:52:49 - Kategori: Foto - Hästar & djur | Tävling |
Sommaren 2012 testade vi på en ny sak med Cappi, nämligen utställning! Det var väldigt roligt faktiskt, och gick högt över förväntan! Två gånger åkte vi iväg och ställde ut honom, första gången på Södermanlands Hästavelsförening den 9 juni. Där var jag med i två klasser, en ridklass där man visade upp alla hästens gångarter i båda varven och sen en utställningklass där jag visade upp honom för hand.
 
I ridklassen kom vi på 2:a plats av 5 stycken, och det tyckte att han hade väldigt fint steg! I utställningklassen fick vi hela 40 poäng vilket blev guld, kommer ihåg att jag vart sjukt förvånad och väldigt glad såklart! Han fick en 9:a på skritten och en 8:a på treven vilket är väldigt bra.
 
Andra gången vi ställde ut Cappi var på Örebro Ponnyavelsförening den 5 augusti. Där var vi med i 3 klasser, en utställningsklass, en "träningsklass" (man visade upp hästen och de sa vad man kunde förbättra) och en skojtävling, nämligen tömkörning på tid.
 
I utställningsklassen fick vi 37 poäng och blev klassvinnare, och i skojtävlingen kom på vi 3:e plats av 8. Kommer ihåg att man tömkörde samma bana två gånger, och första gången stå stack Cappi iväg i galopp när vi skulle in i mål haha! Andra rundan gick mycket bättre, finns film på den längst ner ↓
 
Nej, utställning vill jag gärna åka på igen. Särskilt eftersom att det har gått se himla bra de gånger vi testat det. Måste bara öva lite på att visa upp Cappi, han lyssnar inte alltid. Första gången stack han faktiskt nästan ut från banan när jag skulle visa honom i trav och banan stod öppen... Ouups!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Haha va sprang du efter honom? :p skulle man inte åka vagn? X)

2013-01-08 @ 13:19:12
URL: http://Fanys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se