Och så var höstlovet slut

Datum: 2013-11-04 - Tid: 07:17:01 - Kategori: Allmänt | Frågor och svar |
Veckan har gått snabbt som vanligt, men det har varit en väldigt rolig vecka iallafall! Träffat massa kompisar, ätit massa onyttigt.... och bäst av allt - Fia kom! :D Men nu är höstlovet slut, och skolan börjar igen. Det tog emot att gå upp imorse, livet är hårt haha. Idag börjar vi iallafall skolan kl 8.30 och slutar kl 15, och efter det ska jag stressa till stallet för att försöka hinna dit innan det blir mörkt. Lär väl inte hinna då det typ är svart ute redan vid 4 nu... Men jag får väl plocka fram pannlampan och reflexerna, så är det när man inte har nått ridhus ;)
 
Fia ska iallafall skrittas idag, tror jag. Mamma ska ringa och snacka med veterinären så vi får se vad han/hon säger... Men ridas ska hon i varje fall! 
 
Har inget mer att skriva så svarar på några istället. Funderar på att ha en frågestund snart också, det var sjukt länge sen sist jag hade det och antar att ni undrar lite och Fashion och så.. :)
 
-Fia passar henne:) Vilket stall står hon i? Har ni några lediga boxar kanske?;)
-Hon står i ett stall på Ekerö precis bredvid Asknäs nu när jag lånar henne. Lediga boxar finns det, fast jag är inte så säker på att vi ska ta in några fler just nu... Tror dessutom att det är kö :(
 
-Hej, vart har du köpt din rosa stickade tröja som du hade på en bild en gång? :) Kan du beskriva dina kommpisar typ vilka du går i samma klass som, vilka du bor nära osv :) ?
-Om du menar den på bilden nedanför så är den från H&M om jag inte minns helt fel. Ganska säker på det... Mina kompisar brukar jag hålla rätt mycket utanför bloggen och inte skriva så mycket om, och så ska jag nog fortsätta. Dessutom är vi 30st i min klass så det blir lite många att beskriva ;)
 
-Fin blogg, var hittade du din design? Vilket program fixar du headern i ?
-Tack! Jag har inte "hittat" den någonstans utan har kodat allt helt själv :) Headern brukar jag göra i både PhotoScape (en enklare version av PhotoScape, och även gratis att ladda hem) och picmonkey.com.
Hoppas ni fick svar på era frågor, bättre sent än aldrig ;) Men skulle ni vilja att jag hade en frågestund?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se