Pluspoäng till mig

Datum: 2013-11-28 - Tid: 13:03:02 - Kategori: Allmänt |
Först så gick jag upp 05.45 imorse för att åka upp till stallet med Jossan, vi tog upp några hästar till sommarhagen och sen fixade vi allt annat i stallet som mocka, göra mat, byta vatten osv... Efter det gjorde vi iordning hästarna och red ut en sväng i skogen, det var mysigt men väldigt blåsigt! Fia var pigg och glad som vanligt, och sista biten vi galopperade kändes hon superfin! Då verkligen trampade hon under sig och orkade korta galoppen lite mer och det har hon haft lite svårt för tidigare, förut har hon inte riktigt orkat samla sig :)
Fia fick ha luva när vi red eftersom att det blåste som bara den, den var lite stor i höronen på henne haha. Ser ut som om hon har horn på huvudet ;) 
 
 Efter att vi ridit fodrade vi lunch till hästarna och sedan gick vi hem igen. Nu när jag kom hem så storstädade jag mitt rum, vilket verkligen behövdes. Kände att det kanske var dags när det låg två veckor gamla äppelskrutt på bordet och damm överallt hehe. Så nu har jag lagt iordning allt, bäddat min säng och damsugit överallt! Hela golvet, uppepå hyllor, bakom hyllor och alla andra grejer som var dammiga. Har även vikt ihop berget av kläder som låg i min säng och tryckt in allt min något fullproppade lilla garderob. Så nu ser det någorlunda ut i mitt rum igen!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hur sätter du upp dina rosetter på väggen? Jag har provat flera olika sätt en ingenting tycks funka!

2013-11-28 @ 15:44:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se