Jobbig men bra dressyrträning

Datum: 2014-12-11 - Tid: 19:18:34 - Kategori: Häst | Ridpass | Träning |
På dressyrträningen för Cissi idag så fick både jag och Fia jobba hårt haha ;) Vi tränade på flera bra saker; framdelsvändningar, öppnor på volt, förvänd galopp, minska volten i galopp och ökad trav. I början kändes Fia kanonfin, men sen mot mitten av passet blev hon väldigt hängig i handen. Fast vi lyckades iallafall ta oss igenom det så mot slutet kändes hon fin igen!
 
Framdelsvändningar har vi knappt gjort innan faktiskt hehe, så i början funkade dom sådär. Men när vi testade lite senare under ridpasset så gick dom faktiskt rätt bra! 
 
Öppnor på volt gick över förväntan, faktiskt så gick det riktigt bra! Det hade Fia och jag inte heller gjort nån gång innan, så trodde inte att det skulle funka direkt. 
 
Förvänd galopp är något som vi behöver träna mer på men jag tycker att det gick bra endå. Särskilt i vänster galopp! I höger är Fia som jag skrivit förut lite svagare så där har hon svårare att orka.
 
Minska volten i galopp gick jättebra! 
 
Ökad trav gick också riktigt bra, tycker det är så himla kul haha! Eller det känns häftigt rättare sagt. Fia verkligen längde ut steget, utan att falla i galopp en enda gång.
 
Är väldigt nöjd över träningen, Fia var både lyhörd och mjuk. Och så är det kul för det känns alltid som att man lär sig massa nytt på träningarna för Cissi, hon är grym verkligen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se