Lägesrapport

Datum: 2016-04-28 - Tid: 14:26:02 - Kategori: Allmänt | Häst |
Det uppdateras lite väldigt dåligt här får jag ta och säga! Har massa annat som jag prioriterar framför bloggen och då blir det så tyvärr.. Men jag tänkte ta och slänga in ett inlägg nu iallafall! :D

Nationella proven är fullt igång i skolan, hade ett senaste imorse. Skriftligt i svenska, gick bra tror jag! Fast är det nånting jag har lärt mig i skolan så är det att när man tror det går bra så går det åt helvete hahaha. Nu är jag iallafall hemma igen och har ägnat drygt 2 h till att plugga, så himla skönt att bli klar med uppgifter som man ligger lite efter med. Sommarlovet börjar faktiskt närma sig på riktigt nu så det är mycket som ska göras kan jag säga. Allt ska bli klart liksom.
 
Nu är det iallafall slut på pluggandet för idag, och jag ska strax till stallet. Knät är lite bättre så jag är igång och rider Fia nu, fast jag kan dock inte riktigt hålla om med benet ordentligt. Som tur är så är Fia inte en häst som kräver en massa ben och därför funkar det rätt bra endå.
 
Idag tänkte jag rida ut en sväng, kanske stannar till en stund på nån äng och jobbar henne lite. Hon har varit väldigt mjuk och fin de senaste dagarna, så jag hoppas på samma idag! 

I helgen är det dags för flytt igen! Vi flyttar tillbaka Fia till förra stället (som jag skrev i ett inlägg häromdagen). Det blir en ny box för henne, men samma ställe och samma hage. Ska bli väldigt skönt då detta är mycket närmare än stallet vi står i nu! Har redan kört över dom flesta grejerna, så det är typ bara Fia och lite smågrejer kvar att köra över. Blir antagligen gjort på lördag! Längtar, ska bli otroligt kul det här. Vi blir ju nästan lite som stallägare! ;) Haha nää inte riktigt kanske, men vi ska ju faktiskt hyra stallet tillsammans med några andra familjer.
Dom senaste mobilbilderna på Fia:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se