Fia

Datum: 2016-02-25 - Tid: 18:11:20 - Kategori: Allmänt |
Ni undrar säkert hur det är med Fia i och med inlägget häromdagen, men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva då inte ens jag själv vet vad det är med henne.
 
Det spökar lite med hennes hovar sen hon blev skodd vilket var för ca 3 veckor sen. Det går väldigt upp och ned... Som jag skrev i inlägget häromdagen så var hon halt, på höger fram. Då var även hoven väldigt varm, och jag tyckte att jag kände lite puls. Sen dagen efter när vi tagit ut hovslagaren för att kolla så är hoven iskall igen och hon är inte det minsta halt. Whaaaat.
 
Och lite så här svänger det hela tiden typ. Fast för det mesta så är hon ohalt men lite, lite varm i hoven. Vi vet inte riktigt vad vi kan göra förutom att vänta, det är liksom "för lite" att åka in med till en klinik känner vi, men "för mycket" för att det är helt bra. Alltså suck, kan det inte bara vara antingen eller?
 
Hur som helst så rider jag på så länge hon känns fräsch, vilket hon gör just nu. Så imorse innan skolan red jag en sväng och då var hon väldigt fin! Bara att hålla tummarna för att hon fortsätter vara det och att hoven blir bra om den får lite tid på sig. Mer än så kan vi inte göra för tillfället.
 
Annars då? Har gått i skolan som vanligt denna vecka och efter några få timmar till där imorrn så får jag äntligen sportlov. 1 vecka ledigt - sjukt skönt! Hoppas på bra väder, det har varit sol och riktigt najs väder dom senaste dagarna. Tänk vad glad man kan bli över en sån liten sak som lite sol, för jag blir verkligen på så mycket bättre humör då. Helt underbart! 
 
Några mobilbilder från idag:
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se