Fredag + lördag

Datum: 2016-02-20 - Tid: 19:30:15 - Kategori: Allmänt | Häst |
Det har varit 2 dagar med mycket häst. Igår, fredag, så slutade jag skolan kl 12 och åkte då direkt till stallet. Red en liten sväng på Fia, och så red jag även Conny och Kaiser. Alla 3 skötte sig bra och var väldigt fina!
 
Idag har jag faktiskt varit på hästtävling hela dagen! Har dock inte tävlat själv utan jag har agerat hästskötare haha ;) Det var nämligen Elina (som äger Conny och Kaiser) som skulle till Märsta och hoppa sina hestar. Var kul att få komma iväg till en tävling igen, är sjukt sugen på att tävla Fia nu!! Räknade ut att det nästan var en halvår sen vi själva tävlade, herregud, hur fan gick det till?!!?
 
Har även ridit 2 hästar idag, Fia och Minja. Minja red jag en liten stund på ridbanan imorse och hon var superfin! Tycker det är en väldigt trevlig och söt liten ponny, gillar henne!
 
Fia red jag ut en kort sväng när vi kom tillbaka från tävlingen, i snöstorm och mörker. Riktigt vidrigt väder var det faktiskt, men min stjärna till ponny kändes väldigt mjuk och fin iallafall. Älskade lilla häst <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se