Fullt upp endå

Datum: 2016-02-17 - Tid: 19:27:53 - Kategori: Allmänt | Andras hästar | Häst | Ridpass |
När min egna häst inte går att rida på så har jag fullt upp endå! Idag har jag ridit Conny, Minja och Zack. Kul att få rida många andra hästar! Nyttigt är det också, man lär sig så mycket då.
 
Conny var det andra gången jag satt på idag, han är en storhäst på 7 år. Det gick bra, han var riktigt fin och mjuk i skritten och traven! I galoppen var han lite svårare att komma åt men tillslut så började han mjukna även där. Så jag är nöjd!
 
Minja som är en d-ponny satt jag på för tredje gången idag och jag har hittat lite fler knappar kändes det som. Hon var väldigt fin och lyhörd! Hon är rolig att rida tycker jag - mjuk, pigg, framåt och känslig. Hon har riktigt fina och luftiga gångarter också, speciellt galoppen!
 
Zack red jag inte så himla länge då det började mörkna och mina fingrar höll på att förfysa. Men han var iallafall riktigt pigg och låg på ordentligt haha, så det var kul! Alltid kul med glada hästar ;)
 
Läget med Fia då? Kiropraktorn var ute vid lunchen idag och kollade på Fia. För några veckor sen så hittade han ju nämligen att hon hade dragit till en muskel ordentligt, så idag var det dags för återbesök. Hon såg jättefin ut sa han, så det kändes väldigt bra! Det hade läkt ihop utan problem.
 
Sen hade vi även hovslagaren ute idag igen för att kolla på Fias hov som har krånglat lite. Den har ju varit varm och så har hon ömmat rätt rejält... Idag verkade den iallafall äntligen bättre! Ingen värme och hon verkade inte så öm. Så imorrn ska jag sitta upp igen och kolla hur hon känns, wihoo! Håller tummar och tår för att hon är fräsch nu.
Conny och Minja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se