Studiedag <3

Datum: 2016-02-16 - Tid: 13:48:12 - Kategori: Allmänt | Andras hästar | Häst |
Idag är jag ledig från skolan, vi har nämligen studiedag - SÅ skönt! Har varit i stallet hela förmiddagen, hade egentligen tänkt ta en sovmorgon först men det slutade med att jag gick upp tidigt och hjälpte till med morgonfodringen istället haha. Fast det hade inte blivit mycket till sovmorgon även om jag inte åkt till stallet, vaknade nämligen av mig själv klockan 7. Alltså, varför är det alltid så att när man "får" sova så ska man alltid vakna tidigt av sig själv, men sen när man ska till t.ex skolan och måste upp tidigt så känns det som att man inte ens ska komma ur sängen för att man är så trött. Eller är det bara jag haha? 
 
Hur som helst. Morgonfodrade alla hästarna i stallet iallfall, sedan mockade jag åt 4 stycken, fixade mat och vatten åt 3 stycken och red 2 stycken (Kaiser & Tubbe). 
 
Kaiser red jag ut på i skogen tillsammans med hans ägare som satt på en annan hest. Han var väldigt pigg, glad och mjuk! Skötte sig jättebra tycker jag. Tubbe började jag med att rida i sommarhagen, men han var sjukt pigg så jag tänkte att han kunde få galoppera av sig lite på grusvägarna istället (som är täckta av snö och är väldigt mjuka och bra för tillfället). Så det fick han göra, och det tyckte han var suuper kul haha!
 
Fia fick vila. Hoven var fortfarande inte bra idag :( 
Tubbe
 
Nu har jag faktiskt inga fler planer för dagen så jag tänkte vara hemma och ta det lugnt bara! Väldigt skönt, är ju ensam hemma eftersom att resten av familjen är på jobbet och i skolan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se