Trött efter gårdagen

Datum: 2016-02-04 - Tid: 18:15:00 - Kategori: Allmänt | Häst |
Igår åkte ju jag till Romme och åkte skidor, det var sjukt kul!! Vädret var heelt perfekt: inte ett moln på himlen, knappt nån vind och kanske runt 2 minusgrader - så det kunde inte ha blivit bättre. Backarna och sällskapet var inte så dåligt det heller! Så det var en riktigt bra dag helt enkelt, glad att jag åkte.
 
Har massa bilder från Romme på G, så det kommer så småning om! 
 
Idag har jag gått i skolan som vanligt och jag kan säga att jag känner mig rätt trött och sliten efter gårdagen. Men det är väl inte så konstigt i och med att jag gick upp kl 4.45 för att hinna med Romme-bussen och åkte skidor hela dagen, och sen klev upp klockan 6 imorse. Ska bli sjukt skönt med helg, en sovmorgon skulle sitta fint.
 
Förutom att gå i skolan så har jag även hunnit med att vara i stallet idag. Fixade stallsysslorna och red Fia. Idag var det hårt och fruset överallt så jag skrittade och joggade henne litegrann i sommarhagen, där är det iallafall gräs som gör underlaget lite mjukare. Hon kändes jättefin! Dock så var hon rätt spänd och på tårna, hon har ju en del överskottsenergi nu... Men när hon väl koncentrerade sig på det hon skulle så kändes hon jättefin!
 Mina älskade Parlanti-stövlar! Längtar tills dom kommer till användning, än så länge ligger dom bara här hemma och dammar. Vill ju inte använda dom som vardagsstövlar utan endast till träning och tävling. Men snart så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se