Vårkänslor

Datum: 2016-02-28 - Tid: 22:22:32 - Kategori: Allmänt | Häst | Ridpass |
Imorse när jag kom till stallet så var det sol och så himla härligt väder, tog därför av Fia täcket. Hon njöt verkligen av att vara nakenfis kan jag säga! Dröjde inte länge innan hon la sig ner och rullade. Så himla skönt för henne, känns så bra i hjärtat när man ser sin häst ha det så bra och vara så nöjd.
Fia & Zack <3 Det var lite sorgligt (och väldigt tråkigt) idag för Zack flyttade nämligen till ett annat stall under eftermiddagen. Fia och han är ju bästa kompisar liksom... :( Känns konstigt att dom 2 inte kommer gå med varandra mer.
 
Hur som helst. Både igår och idag har jag åkt iväg med Fia till ridhus! Väldigt skönt att kunna rida sin häst ordentligt på ett bra underlag. Fia har varit superfin båda dagarna, dock har hon ju (som jag skrivit tidigare) otroligt dålig kondition för tillfället och börjar flåsa för minsta lilla haha.
 
Igår när jag red så hoppade jag faktiskt lite! Eller ja, "hoppade" kanske var att ta i. Men Fia fick skutta igenom en låg och ganska tight 3-studs några gånger! Det var första gången på 3 månader som jag och Fia jobbade med bommar, så båda tyckte det var sjukt kul. Kändes lite ringrostigt bara haha. Studs är iallafall en jättebra stärkande övning, och Fia gjorde det väldigt bra tycker jag. Hon var förvånansvärt kvick i benen och kändes verkligen som en liten studsboll. Kul! Mjuk och fin var hon också.
 
Idag la jag lite mer fokus på konditionen och galopperade mycket så att hon fick upp ett ordentligt flås. Hon tyckte det var rätt jobbigt och jag kan tänka mig att hon var lite trött efter gårdagens ridpass också, men riktigt fin var hon iallafall! Mjuk som smör och väldigt lyhörd. Jättekul!!
Finaste lilla tjejen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se