Ants in the pants

Datum: 2016-01-30 - Tid: 12:16:10 - Kategori: Allmänt | Häst | Ridpass |
Hade morgonfodringen i stallet tillsammans med mamma idag, så var där tidigt för att ge hästarna mat och släppa ut dom i sina hagar. Passade även på att skritta ut en lång sväng barbacka i skogen på Fia!
 
Börjar märka av hennes överskottsenergi mer och mer nu, idag hade hon verkligen myror i brallan haha. Men det är ju inte så konstigt i och med att hon endast har skrittats kortare rundor i över en veckas tid nu. Hon är sjukt pigg och "på tårna", när jag t.ex gjorde en halt idag så visste hon typ inte vart hon skulle ta vägen utan bara stod och trampade på stället och skrapade med frambenen - kändes ungefär som att hon skulle explodera vilken sekund som helst haha. Men när hon väl koncentrerade sig lite så kändes hon jättemjuk och fin! 
 
Längtar tills vi kan börja sätta igång ordentligt nu... Nu är ju dessutom snön borta för tillfället och det är plusgrader = jättebra underlag. Men jag tänkte börja trava lite smått efter helgen iallafall, bättre än inget ;) 
 
Här kommer några mobilbilder från dagen;
Hur mysigt!?!?
 
Nu ska jag käka lunch och bara slappa i några timmar, sedan väntar en kväll med hästkompisarna på Södertäljes anläggning! Dom anordnar nämligen årets "ryttargala" ikväll, då käkar man middag tillsammans med alla klubbmedlemmar och det brukar delas ut lite priser. Kul och mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se