Roligt derby

Datum: 2016-06-06 - Tid: 19:27:00 - Kategori: Häst | Tävling |
Gårdagen var väldigt rolig! Det var nämligen så att det anordnades en lagtävling där man hoppade ett litet "derby" med små hinder i närheten av där vi bor, så dit åkte vi och var med. Ett derby är en bana med vanliga hinder och terränghinder blandat.
 
Fia tyckte det var sjukt kul och hoppade allt jag styrde mot, så det blev en felfri ritt! Även en annan tjej i mitt lag red felfritt och vi lyckades ta oss till en omhoppning. 1 ryttare från varje lag fick rida omhoppningen - vilket blev jag och Fia. Eftersom att det var så himla lågt (50 cm fick vi hoppa) så red jag fort som bara den och svängde jättetight mot alla hinder haha, men det gick så bra så och Fia var med på noterna! Blev en felfri runda igen och dessutom den snabbaste bland lagen - alltså vann vårat lag! Så det var ju kul får jag ta och säga :D
 
Fia visade återigen vilken stjärna hon är när det gäller terränghinder, hon hoppar allt jätteglatt och flyger över hinderna som om hon inte gjort nåt annat. Skulle kunna bli en bra fälttävlansponny av henne tror jag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se