Dressyrträning på G!

Datum: 2016-03-24 - Tid: 13:14:56 - Kategori: Allmänt |
Det blev dressyrträning idag, vilket jag är riktigt taggad på! Var alldeles för länge sen jag tränade dressyr och jag har tappat så himla mycket i min ridning känner jag. Supertråkigt :( Men nu så, äntligen ska jag få lite hjälp! Det är en ny tränare som jag aldrig tränat för förut så det ska bli lite spännande, hoppas hon är duktig.
 
15.30 ska vi lasta och åka, och innan det ska jag rida Minja, fixa stallsysslorna och putsa lite grejer så jag tänkte faktiskt ta och åka iväg till stallet nu. Moppen är framplockad igen så nu kan jag ta mig runt på den, sjukt skönt!!
 
Har fakiskt varit ledig från skolan hela dagen idag vilket känts väldigt bra. Har inte gjort något speciellt, men lite behövliga saker har jag fått gjort iallafall. Imorse var jag ute och sprang 5 km vilket kändes jäkligt bra! Trodde aldrig att jag skulle palla jogga så långt men det gick tydligen, även fast jag var spyfärdig efteråt haha. Därefter har jag storstädat mitt rum, fotat en del grejer som ska säljas + lagt ut annonser och käkat lunch hos farmor. Älskar att gå upp tidigt på morgonen så att man hinner med mycket utan att klockan hinner bli jättesent. 
 
Jaha nähä, nu ska jag faktiskt ta och åka! Vi hörs senare igen så ska jag berätta om träningen! =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se