Häst hela dagarna

Datum: 2016-03-27 - Tid: 17:03:54 - Kategori: Allmänt | Häst |
Idag har Fia och jag tagit vår första ridtur på nya stället! Var i stallet imorse och träffade en annan tjej som skulle rida ut, så då hängde jag på henne. Hon visade en jättemysig och bra sväng, Fia verkade väldigt nöjd efteråt!
 
Lite senare vid lunch ungefär så testade vi att släppa ihop Fia med 2 andra hästar vilket verkade gå bra. Dock är det ju alltid lite stökigt i början så Fia går just nu med både benskydd och boots på alla 4 benen. Bättre att vara på den säkra sidan ju ;) Förhoppningsvis så blir dom kompisar snabbt iallafall!
 
Nu på eftermiddagen har jag spenderat nån timme i bilen med pappa. Övningskörde för första gången faktiskt! Var väldigt ovant och lite läskigt måste jag säga haha, så jäkla mycket att hålla koll på i en bil. Det är ju inte som att åka moppe direkt ;) Men det gick bra iallafall, över förväntan. Bara att träna mer så kommer det gå bra!
 
Just nu är jag hemma, och snart bär det av mot stallet igen. Ska kolla till Fia och plocka av henne alla benskydd, dom vill hon ju såklart inte sova med.. Därefter har jag nog inga mer planer för dagen faktiskt.
 
Några mobilbilder på Fia från idag: 
Fint stall tycker jag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser ut att vara mysigt! :D

2016-03-28 @ 20:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se