Sådärjaa

Datum: 2013-12-14 - Tid: 10:39:50 - Kategori: Allmänt |
Nu har jag sovit länge och orkar blogga igen hehe. Var så himla trött igår så orkade verkligen inte, bara låg i soffan med en godisskål och kollade film hela kvällen. Men nu har jag fått sova ut, så nu är jag igång igen ;)
 
Eftersom att jag skriver här och nu kan jag ju meddela att jag överlevde gårdagen som vad fredag den 13:e, trots att jag åkte skridskor. Ramlade faktiskt inte en enda gång... Det var inte heller nån av mina kompisar som brann upp i 9:ans Luciatåg haha. Efter skolan åkte jag till stallet och red Fia, och det gick faktiskt väldigt bra på slutet. I början lyssnade hon inte på mig och drog upp huvudet, jag blev arg på mig själv för jag tyckte att jag red dåligt osv.. Men sen kom bästa Cissi och hjälpte mig lite, fick göra några bakdelsvändningar och sen trava på en volt och då gick det så mycket bättre! Fia släppte i båda varven och kändes jättefin. Red inte alls länge då underlaget på ridbanan var rätt dåligt, men hon fick röra på sig lite iallafall.
 
Men jag måste verkligen komma igång och träna lite med Fia nu, för jag behöver hjälp från marken också. Särskilt med min sits och sådär, för jag har verkligen tappat massa sen jag sålde Cappi och stog utan häst ett tag... :( Men vi ska faktiskt börja med att tömköra Fia kanske 1-2 gånger i veckan snart, Cissi ska hjälpa oss med det också. Tror det kommer hjälpa mig massor i ridningen om hon börjar tömköras, för man kommer liksom åt hästarna på ett annat sätt när man tömkör. Så det kommer bli super!
 
Idag blir en rätt lugn dag tror jag, ska väl till stallet och rida Fia runt lunch. Får se om underlaget är fryst och hårt överallt, men isånnafall får Fia skrittas idag. Det skadar ju inte men jag är bara så sugen på att komma igång och börja träna lite osv... Så tråkigt att bara skritta hela tiden. Får försöka få pappa att köra oss till ridhus ;)
 
Ikväll är jag nog med nån kompis, får se om jag sover borta eller hemma.
Åhh nu saknar man ju sommarn lite alltså...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se