Sommarhagen 28/12

Datum: 2013-12-28 - Tid: 13:44:12 - Kategori: Foto - Hästar & djur |
Ihopsläppet idag med Gino och Fia gick hur bra som helst. De brydde sig ingenting om varandra och det tog lång tid innan de ens hälsade på varann haha. Men de stog bredvid varandra och drack samtidigt ut vattenhinken innan dom gick åt varsitt håll igen, så jäkla söta. Så det känns bra, nu har Fia äntligen fått en kompis! Och även om hon inte riktigt visar det så tror jag faktiskt att hon uppskattar det. 
 
Så skönt för hästarna att gå i sommarhagen också, för hagarna utanför stallet är inte kul nu alltså. Det är lera överallt och finns typ ingenting att äta... I sommarhagen har dom ju massor av gräs att gå och pilla med, så där håller dom sig sysselsatta hela tiden. Bra för hästarnas huvud att ha nått att göra tror jag, sen håller de ju värmen bättre om det äter.
 
Här kommer iallafall några bilder jag tog, tyvärr vart nästan alla lite suddiga och dåliga trots att jag tog stöd av en stolpe när jag fotade. Och denhär gången var kameran faktiskt på rätt inställning, så jag hoppas att det inte är nått som pajjat i kameran. Förhoppningsvis beror det bara på att det var mulet dåligt ljus...
 

Kommentarer
Postat av: anonym

Jättefina bilder!

2013-12-28 @ 16:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se