Bra start på dagen

Datum: 2013-03-09 - Tid: 14:04:33 - Kategori: Ridpass |
Imorse gick jag och pappa en promenad till stallet vilket är ungefär 2,5 km, jag red Cappi och tog sedan en promenad hem igen vilket blir 2,5 km till. Påvägen hem gick jag även upp för tre branta och långa trappor i ett ganska bra tempo, så nu har jag rört på mig mycket idag - en bra start. Dagen kommer nog dock sluta med att jag ligger i soffan och käkar godis, haha! Aja, det är nyttigt att vara onyttig ibland ;)
 
Nu sitter jag iallafall hemma och lyssnar på musik typ. Ska strax gå och städa/tvätta mammas bil för att tjäna lite pengar men det är bra kallt och äckligt ute så är inte så jättesugen på det, men pengar är ju alltid bra att ha ;)
 
Red som sagt Cappi imorse och det gick jättebra. Hittade en grusväg där all snö och is faktiskt smält bort, någorlunda mjuk var den dessutom så där red jag fram och tillbaka. Var väldigt mycket folk som var ute och gick där bara, så vart mest skritt men lite trav och lite galopp vart det också. Cappi kändes riktigt mjuk och lyhörd, gjorde några skänkelvikningar i traven som gick super!
 
Pigg var han också, antar att han är lika glad som jag över att våren är påväg ;)
Foto: Frida Lillstrand

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se