Och så var sportlovet slut

Datum: 2013-03-04 - Tid: 07:50:55 - Kategori: Allmänt |
Nu drar skolan igång igen och det känns... hemskt. Som tur är är det inte så himla långt kvar till Påsklovet, men endå. Jaja, det är bara att köra på! Idag är det iallafall måndag, vilket betyder sovmorgon för mig (fast jag använder min sovmorgon till att vara vaken och göra massa annat haha). Slutar dessutom tidigt eftersom att vi inte har någon musik denna termin, så kl 14.20 får jag åka hem igen.
 
Tänkte faktiskt åka hem efter skolan och vänta ett litet tag, för min kusin ska rida Jäger (som står i samma stall som Cappi) och då tänkte jag rida med henne. Tror hon skulle komma vid 5-6 tiden, och jag tänkte va där nån halvtimme innan och mocka, göra mat + byta vatten. Skönt att ha det klart innan man ridit tycker jag ;)
 
Cappi kommer bara joggas lite (kan hända att det blir lite galopp också om han är pigg) utan krav idag iochmed att han tävlade igår, dock hoppade vi ju bara jättelågt men endå..
 
Nu måste jag nog faktiskt gå iväg från datorn ett tag. Måste äta frukost, göra iordning mig och även värma en kudde att ha i nacken (haha). Jag har nämligen lyckats få en nackspärr som kom igår, men som tur är är det mycket bättre idag iallafall.
Gullegänget i sommarhagen förra året. Emil, Cappi och Gino! ♥

Kommentarer
Postat av: Emma - my blog, my life

vilken härlig bild:D

2013-03-04 @ 20:57:07
URL: http://eemmafernhagen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se