Plugga plugga plugga

Datum: 2013-03-25 - Tid: 19:41:08 - Kategori: Andras hästar | Ridpass |
Har nu kommit hem från stallet där jag red två superfina ponnisar! Skulle egentligen inte ridit Eila idag, men i sista minutn så blev det så iallafall. Cappi red jag först, testade att rida honom på ett bett som jag inte använt på väääldogt länge - ett helt rakt i plast. Tyckte faktiskt att han funkade riktigt bra på det, kändes stadig i formen och  det blev automatiskt ett jämt stöd på båda tyglarna. Ska testa att rida honom på det nån mer gång lite ordentligare, i ett ridhus eller när ridbanan har smält fram. Men Cappi kändes iallafall bra, han var varken pigg eller seg utan bara lyhörd.
 
Efter det red jag ut på Eila tillsammans med Jonna, och Eila var riiiiiiktigt pigg. Vi skulle galoppera på en grusväg och Jonna fick vara först, då höll Eila på och trippade i sidled, gjorde små luftsprång och bakutsparkar och låg på som bara den haha. Men när vi väl galopperade var hon lugn, lite stark kanske men hon galopperade på i en jämn takt. När vi travade av kändes hon jättemjuk och fin!
 
Nu ska jag sätta mig och plugga som bara den till en engelskaläxa jag har till imorgon. Jag ska göra en muntlig sammanfattning på en text vi hade om Alcatraz, spännande att se hur det går haha... Får som tur är äta våfflor samtidigt som jag tränar på texten, det är ju våffeldagen idag om ni missat det! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se