Lite kaos

Datum: 2016-04-30 - Tid: 10:26:41 - Kategori: Allmänt |
Sent igårkväll bestämdes det att jag ska åka till Edsbro med Fia idag och vara med i Södertäljes lag för sista omgången av eliten. Egentligen kan jag ju inte vara med då mitt knä är skadat, men utan mig fick vi inte ihop tillräckligt med ryttare för ett lag vilket skulle betyda att vi åker ut ur eliten, och det vore ju sjukt tråkigt eftersom att det är så svårt att ta sig dit igen.

Så nu är planen helt enkelt att jag ska rida över startlinjen och sen utgå, haha! För tydligen är det så att sålänge vi har ett lag med får vi vara kvar oavsett och resultaten blir.

Men det strular ju lite lagom det här alltså. Först det här med att försöka få ihop tillräckligt med ryttare vilket var jättesvårt. Sen kan mamma inte köra mig så nu ska en annan snäll mamma från klubben komma och hämta mig och Fia och köra oss, trots att dom själva inte ens ska tävla idag (och det är rätt långt till Edsbro kan jag säga, typ 1,5 timme). Men då upptäcker vi att hon som ska köra mig inte har samma "kontakt" på sin som till vårt hästsläp, så hon har fått åka runt och leta efter en adapter för att kunna köra mig.

Och imorse när vi var påväg till stallet kom jag på att alla mina nummerlappar är flyttade till nya stallet, så då var det bara att vända och hämta. Och väl i stallet upptäcker jag att min kavaj är hemma, så jag måste försöka få tag på nån annans att låna.

Ja alltså ni hör ju, allt krånglar. Undrar hur resten av dagen ska gå... Jaja - nu är vi iväg iallafall!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se