Yttligare en förändring på hästfronten

Datum: 2016-04-19 - Tid: 08:00:00 - Kategori: Allmänt | Häst |
Nu är allting klart, och det kommer ske yttligare en förändring på hästfronten faktiskt. 
 
Vi ska nämligen flytta Fia igen. Det är absolut inte så att vi inte har trivts på nya stället - tvärtom. Det har varit jättebra det lilla vi har hunnit stå här. Men nu är det som så att vi har fått ett otroligt bra erbjudande/deal som vi helt enkelt inte kunde tacka nej till.
 
Nu kommer ni säkert tycka att vi är elaka som flyttar runt Fia hit och dit, men faktum är att vi i princip flyttar tillbaka till samma ställe som vi stod på innan så för Fia blir det ungefär som att komma hem igen haha. Skillnaden mot förut är att vi kommer stå i ett lite mindre stall som ligger precis bredvid det vi stått i innan, så Fia kommer alltså få en ny box. Men det är samma ställe, samma underbara hagar och samma härliga ridvägar.
 
Ni undrar väl kanske varför vi flyttade därifrån från första början, och det var på grund av ekonomiska anledningar. Men med den nya "dealen" så funkar det då det blir mycket billigare! Det är nämligen så att vi är några familjer som tillsammans ska hyra och driva det här stallet. Hur kul? :D Kommer bli mycket jobb, men jag tycker att detta känns hur bra som helst och jag är riktigt taggad. Fia flyttar troligen i månadsskiftet, längtar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se