Det här känns såå bra

Datum: 2016-05-01 - Tid: 17:16:34 - Kategori: Allmänt | Häst |
Åh vad det känns bra att vi har flyttat tillbaka Fia till gamla stället igen. Det känns så himla "hemma" där, jag har liksom hållt på med hästar på den gården sen jag var bara 6-7 år!
 
Fia verkar mer än nöjd över att vara tillbaka. Hon trivs ju så himla bra på det här stället, stoora gräshagar och fint stall. Det första hon gjorde när vi släppte henne i hagen var att galoppera iväg och gnägga på sin gamla kompis, det kändes riktigt bra i hjärtat kan jag säga hihi!
 
Idag har jag spenderat min tid med att packa upp lite grejer och försöka organisera bland allt kaos, lättare sagt än gjort haha. Vi har alldeles för mycket grejer alltså... Men men - får ta lite i taget!
 
Tog även tag i att smörja och göra fint alla lädersaker när jag var i stallet tidigare. Jag har ändrat min åsikt om lädertvål efter det - lädertvål är ju skitbra!! Jag vet inte varför men jag har aldrig använt det innan för jag har av nån konstig anledning fått för mig att det inte är bra. Men där hade jag fel, allt läder blev jättefint utan att bli kladdigt. Toppen ju!
 
Bjuder på några bilder på stallet som jag tog idag. Som jag skrivit tidigare så står Fia på precis samma "gård" som innan, fast i ett lite mindre stall precis bredvid det hon stod i förut. Så hon har fått en ny box som jag gillar jättemycket - den har både fönster och öppningsbart galler mot stallgången så att hon kan sticka ut huvudet. 
 
Visst är det fint? Och vi har massa planer för hur vi ska göra det ännu finare! För det första har vi planerat att rensa bort allt som inte används och så att det blir ordning och reda. Sen ska det målas lite här och var (eventuellt även inne i stallet) + alla staket ska fixas så att det är rakt och snyggt. Blir riktigt kul det här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

capirossin.blogg.se