Ett inlägg skrivet för ett år sen

Datum: 2016-09-05 - Tid: 02:00:00 - Kategori: Allmänt |
Detta inlägg skriver jag den 5 september 2015, och publicerar exakt ett år senare - den 5 september 2016.
 
Som en kul grej tänkte jag idag skriva hur jag tror att mitt liv kommer se ut om ett år (alltså hur mitt liv ser ut idag när detta publiceras), och vad som har hänt under tiden som detta år har gått. So, here we go...

Dagen som detta inlägg publiceras så kommer jag (om jag fortfarande lever vill säga haha) att vara 17 år och precis ha börjat 2:an i gymnasiet efter ett förhoppningvis väldigt roligt sommarlov. Jag tror att jag fortfarande kommer vara nöjd och trivas med mitt gymnasieval och linje, det är jag iallafall nu i skrivandes stund.
 
I och med att det är mycket fotolektioner på den linjen som jag har valt (sam/media) så har jag nog lärt mig massa mer om inställningar på kameran och kommit igång med fotografering mycket mer igen!
 
Jag tror att jag fortfarande har kvar Fia och att vi har tränat, tävlat och utvecklats en hel del tillsammans. Förhoppningsvis har vi blivit mycket mer säkra i LA (110 cm) och debuterat MsvB (120 cm) med okej resultat, det är ett mål som jag har just nu när jag skriver detta. 
 
Jag tror även att jag har börjat bli väldigt sugen på storhäst när detta publiceras, en lite yngre hoppstammad häst som man själv kan forma som man vill. 

Gud, detta var riktigt svårt ju. Helt omöjligt att veta vad som händer i framtiden verkligen... Men jag tror att mitt liv om som det är när detta inlägget publiceras kommer vara ganska likt så som det är nu när jag skriver detta, inga större förändringar liksom. Men det har jag inget emot, trivs med allt som det är just nu faktiskt.